Інтернет-газета ІгрісФото панорама БорисполяПрапор Борисполя
Фото панорама БорисполяСереда, 18 Червня 2025, 17:10

Як правильно варити овочі

04 Липня 2014, 14:24 | Переглядів: 690

Овочі - невичерпні і вірні постачальники вітамінів і корисних мікроелементів для нашого організму. Наше завдання полягає тільки в тому, щоб зберегти корисні властивості.

Чистити і нарізати овочі слід вже в той момент, коли каструля з водою стоїть на плиті. Очищені овочі не потрібно тримати в холодній воді, там вони швидко втрачають свої корисні властивості. Опускати овочі слід відразу ж у киплячу воду, не дозволяючи їм лежати на відкритому повітрі - тоді вони втратять менше вітамінів та інших цінних компонентів. Води потрібно стільки, щоб закрити нею овочі, не більш. Закривайте каструлю щільно кришкою. Так кисень буде витіснений парою і вітаміни не будуть окислюватися. Відварені овочі не слід залишати у воді, щоб вони не стали водянистими і не втратили смакові якості.

Коментарів: (0)

ComForm">
avatar
Igris.at.ua Реклама в Ігрісі Авторські права Співпраця з нами Наші вакансії Контакти Новини Лист в редакцію

Copyright 2010 - 2025 "Ігріс.at.ua" Розробка та підтримка сайту Движение БорисполяВхід для редакторів

Rambler's Top100