Як приготувати фаршировані перці з гречкою
20 Липня 2014, 21:42 | Переглядів: 1301
Давайте розглянемо спосіб приготування перців фаршированих гречкою, які можна зробити в мультиварці. Зазвичай для начинки використовують різну начинку, наприклад, таку як овочі, фарш, сир, тощо.
Вам знадобиться
- 850 г фаршу;
- 2,5 склянки води;
- 20 шт болгарського перцю;
- 3 шт ріпчастої цибулі;
- 2,5 склянки томатного соку;
- 1,5 склянки вареної крупи гречки;
- інші спеції за смаком.
Інструкція
1. Для початку приготуйте начинку, яку надалі додасте в перці. Візьміть фарш покладіть його в тарілку з великою глибиною. Покладіть поверх фаршу варену крупу. Додайте перець, сіль, і інші спеції за смаком, або застосуйте спеціальні прянощі придатні для такої страви, які можна купити в магазині.
2. Почистіть і наріжте цибулю, або подрібніть за допомогою чесноковижималки. Додайте начинку і перемішайте фарш.
3. Далі підготуйте болгарський перець. Приберіть з нього насіння, промийте їх водою з двох сторін, видаліть стебло.
4. Візьміть перці і помістіть всередину начинку. Помістіть перці в мультиварку і налийте на них підсолену воду. Закрийте кришкою і включіть режим «плов» на приготування піде приблизно 25-30 хвилин.
5. Після того як ви почуєте звук мультиварки, відкрийте кришку і влийте поверх приготованого блюда томатний сік, а також додайте спеції спираючись на свої переваги. Потім закрийте мультиварку і включіть режим «овочі» для того щоб страва ще раз протушилася в такому вигляді протягом 25-30 хвилин. Якщо відсутній режим «овочі» тоді поставте, як і в перший раз на режим «плов».
6. Блюдо при використанні мультиварки готово. Розкладіть його по тарілках, прикрасьте зеленню і подайте його гостям.
- 850 г фаршу;
- 2,5 склянки води;
- 20 шт болгарського перцю;
- 3 шт ріпчастої цибулі;
- 2,5 склянки томатного соку;
- 1,5 склянки вареної крупи гречки;
- інші спеції за смаком.
Інструкція
1. Для початку приготуйте начинку, яку надалі додасте в перці. Візьміть фарш покладіть його в тарілку з великою глибиною. Покладіть поверх фаршу варену крупу. Додайте перець, сіль, і інші спеції за смаком, або застосуйте спеціальні прянощі придатні для такої страви, які можна купити в магазині.
2. Почистіть і наріжте цибулю, або подрібніть за допомогою чесноковижималки. Додайте начинку і перемішайте фарш.
3. Далі підготуйте болгарський перець. Приберіть з нього насіння, промийте їх водою з двох сторін, видаліть стебло.
4. Візьміть перці і помістіть всередину начинку. Помістіть перці в мультиварку і налийте на них підсолену воду. Закрийте кришкою і включіть режим «плов» на приготування піде приблизно 25-30 хвилин.
5. Після того як ви почуєте звук мультиварки, відкрийте кришку і влийте поверх приготованого блюда томатний сік, а також додайте спеції спираючись на свої переваги. Потім закрийте мультиварку і включіть режим «овочі» для того щоб страва ще раз протушилася в такому вигляді протягом 25-30 хвилин. Якщо відсутній режим «овочі» тоді поставте, як і в перший раз на режим «плов».
6. Блюдо при використанні мультиварки готово. Розкладіть його по тарілках, прикрасьте зеленню і подайте його гостям.
Коментарів: (0) | |