Як приготувати гарячі бутерброди з морквою і картоплею?
25 Липня 2014, 04:14 | Переглядів: 1851
Гарячі бутерброди з морквою і картоплею на сніданок - ситне блюдо з мінімальними витратами.
Вам знадобиться
- 1 картоплина;
- 1 морква;
- 1 ріпчаста цибуля;
- 1 куряче яйце;
- рослинна олія;
- 1 несолодкий батон;
- сіль і спеції за смаком.
Спосіб приготування
1. Картоплю і моркву добре вимити і очистити від шкірки.
Натерти овочі на середній тертці. Цибулю почистити і дуже дрібно-дрібно порізати.
2. Підготовлені овочі перемішати. Вбити в овочеву суміш куряче яйце. Додати сіль за вашим смаком і спеції.
3. Несолодкий батон нарізати скибочками. Товщина скибочок - не більше 1,5 см. На кожен відрізаний шматочок батона однорідним шаром викласти перемішані овочі.
4. Розігріти рослинне масло для обсмажування на сковороді.
Овочевою сумішшю вниз викласти в сковороду бутерброди.
Смажити три хвилини до появи золотистої скоринки.
- 1 картоплина;
- 1 морква;
- 1 ріпчаста цибуля;
- 1 куряче яйце;
- рослинна олія;
- 1 несолодкий батон;
- сіль і спеції за смаком.
Спосіб приготування
1. Картоплю і моркву добре вимити і очистити від шкірки.
Натерти овочі на середній тертці. Цибулю почистити і дуже дрібно-дрібно порізати.
2. Підготовлені овочі перемішати. Вбити в овочеву суміш куряче яйце. Додати сіль за вашим смаком і спеції.
3. Несолодкий батон нарізати скибочками. Товщина скибочок - не більше 1,5 см. На кожен відрізаний шматочок батона однорідним шаром викласти перемішані овочі.
4. Розігріти рослинне масло для обсмажування на сковороді.
Овочевою сумішшю вниз викласти в сковороду бутерброди.
Смажити три хвилини до появи золотистої скоринки.
Коментарів: (0) | |