Інтернет-газета ІгрісФото панорама БорисполяПрапор Борисполя
Фото панорама БорисполяСереда, 18 Червня 2025, 05:29

Як приготувати яєчні мафіни

12 Липня 2014, 17:32 | Переглядів: 752

Ці англійські маффіни - відмінна альтернатива звичній ранкової яєчні!

Вам знадобиться
- 4 скибочки бекону;
- 55 мл молока;
- 1 ст.л. зелені петрушки;
- 4 ч.л. тертого пармезану;
- 4 яйця;
- Сіль і перець за смаком.

Інструкція

1 Духовку розігріти до 200 градусів. Поки температура духової шафи досягає потрібного значення, скибочки бекону обсмажити до хрускоту на сухій сковороді (заодно витопимо з нього зайвий жир!).

2 Висушена бекон дрібно порубати ножем.

3 Ручним віночком злегка збити яйця тільки до однорідного стану - піна нам не потрібна! Влити молоко. Додати до яєчної суміші трохи солі і перцю за смаком, улюблену посічену зелень і тертий пармезан і перемішати.

4 Злегка змастити олією формочки для випічки і розлити по них суміш. Зверху викласти порубані шкварочки. Надіслати в гарячу піч приблизно на 15 хвилин.

Коментарів: (0)

ComForm">
avatar
Igris.at.ua Реклама в Ігрісі Авторські права Співпраця з нами Наші вакансії Контакти Новини Лист в редакцію

Copyright 2010 - 2025 "Ігріс.at.ua" Розробка та підтримка сайту Движение БорисполяВхід для редакторів

Rambler's Top100