Як приготувати яєчні мафіни
12 Липня 2014, 17:32 | Переглядів: 752
Ці англійські маффіни - відмінна альтернатива звичній ранкової яєчні!

Вам знадобиться
- 4 скибочки бекону;
- 55 мл молока;
- 1 ст.л. зелені петрушки;
- 4 ч.л. тертого пармезану;
- 4 яйця;
- Сіль і перець за смаком.
Інструкція
1 Духовку розігріти до 200 градусів. Поки температура духової шафи досягає потрібного значення, скибочки бекону обсмажити до хрускоту на сухій сковороді (заодно витопимо з нього зайвий жир!).
2 Висушена бекон дрібно порубати ножем.
3 Ручним віночком злегка збити яйця тільки до однорідного стану - піна нам не потрібна! Влити молоко. Додати до яєчної суміші трохи солі і перцю за смаком, улюблену посічену зелень і тертий пармезан і перемішати.
4 Злегка змастити олією формочки для випічки і розлити по них суміш. Зверху викласти порубані шкварочки. Надіслати в гарячу піч приблизно на 15 хвилин.
- 4 скибочки бекону;
- 55 мл молока;
- 1 ст.л. зелені петрушки;
- 4 ч.л. тертого пармезану;
- 4 яйця;
- Сіль і перець за смаком.
Інструкція
1 Духовку розігріти до 200 градусів. Поки температура духової шафи досягає потрібного значення, скибочки бекону обсмажити до хрускоту на сухій сковороді (заодно витопимо з нього зайвий жир!).
2 Висушена бекон дрібно порубати ножем.
3 Ручним віночком злегка збити яйця тільки до однорідного стану - піна нам не потрібна! Влити молоко. Додати до яєчної суміші трохи солі і перцю за смаком, улюблену посічену зелень і тертий пармезан і перемішати.
4 Злегка змастити олією формочки для випічки і розлити по них суміш. Зверху викласти порубані шкварочки. Надіслати в гарячу піч приблизно на 15 хвилин.
Коментарів: (0) | |