Інтернет-газета ІгрісФото панорама БорисполяПрапор Борисполя
Фото панорама БорисполяСереда, 18 Червня 2025, 06:10

Як приготувати кавовий соус для барбекю

14 Липня 2014, 13:20 | Переглядів: 726

Пропонуємо вам оригінальний соус для м'яса на заміну звичайному кетчупу. Гості неодмінно попросять рецепт!

Вам знадобиться
На 12 порцій:
- 4 ст.л. меленої зіри;
- 2 склянки кетчупу;
- 1,5 склянки коричневого цукру;
- 1 стакан еспрессо;
- 100 г цибулі шалот;
- 4 ст.л. меленого чилі;
- 1 склянку солодкого соусу чілі;
- 4 ст.л. соєвого соусу;
- 2 ч.л. табаско;
- 4 зубчики часнику;
- 1 стакан яблучного оцту.

Інструкція
1. Вилийте у велику каструлю кетчуп, еспресо, солодкий соус чилі, соєвий соус, табаско і яблучний оцет і перемішайте до однорідності. Додайте мелену зіру (краще змолоти безпосередньо перед приготуванням для більшого аромату), цукор, мелений чилі, змішайте.

2. Шалот за допомогою ножа порубайте в невеликі кубики. Повинно вийти приблизно склянка рубаного лука. Часник також дрібно-дрібно порубайте або натріть на дрібній тертці (також можна просто видавити). Покладіть в каструлю до решти інгредієнтів і поставте на сильний вогонь.

3. Дочекайтеся, поки суміш закипить, а потім уменшіть вогонь до мінімуму і готуйте близько 50 хвилин, не забуваючи помішувати. До кінця цього часу соус повинен стати густим.

4. Перелийте його в окремий посуд і залиште остуджуватися, а потім настоюватися пару годин при кімнатній температурі. Подавай до м'яса або запеченим на багатті овочам!

Коментарів: (0)

ComForm">
avatar
Igris.at.ua Реклама в Ігрісі Авторські права Співпраця з нами Наші вакансії Контакти Новини Лист в редакцію

Copyright 2010 - 2025 "Ігріс.at.ua" Розробка та підтримка сайту Движение БорисполяВхід для редакторів

Rambler's Top100