Інтернет-газета ІгрісФото панорама БорисполяПрапор Борисполя
Фото панорама БорисполяЧетвер, 19 Червня 2025, 04:04

Як приготувати суп з буряка та апельсинів

19 Липня 2014, 13:33 | Переглядів: 611

Цей яскравий суп піднімає настрій завдяки своєму приголомшливому смакові і сприяє позбавленню від зайвих кілограмів, так як є дієтичним, але в той же час ситним!

Вам знадобиться
На 4 порції:
- 4 буряка;
- 400 мл води;
- 1 ріпчаста цибулина;
- 1 великий апельсин;
- 1 ст.л. оливкової олії;
- М'ята для подачі.

Інструкція
1.Відваріть або запечіть буряк до готовності. Майте на увазі, що вариться буряк досить довго, тому підготуйте його заздалегідь! Потім очистіть від шкірки і наріжте середнім кубиком.

2. Апельсин ретельно помийте, краще зі щіткою. Взагалі, якщо є така можливість, віддавайте перевагу БІО фруктам, які не покривають шаром воску. Потім акуратно, за допомогою овочечистки або терки зніміть з апельсина цедру. Якщо скористалися овощечисткою, наріжте цедру соломкою.

3. З самого апельсина вичавіть сік.

4. Лук порубати дрібним кубиком. У товстостінній каструлі розігрійте суміш оливкової олії і води і викладіть туди кубики цибулі і половину всієї цедри. Готуйте до м'якості.

5. Додайте в каструлю кубики буряка, залийте свіжовичавленим соком, додайте воду і тушкуйте приблизно 10 хвилин. Потім пюріруйте суп в комбайні і подавайте, прикрасивши листочками м'яти.

Коментарів: (0)

ComForm">
avatar
Igris.at.ua Реклама в Ігрісі Авторські права Співпраця з нами Наші вакансії Контакти Новини Лист в редакцію

Copyright 2010 - 2025 "Ігріс.at.ua" Розробка та підтримка сайту Движение БорисполяВхід для редакторів

Rambler's Top100