Як приготувати суп з буряка та апельсинів
19 Липня 2014, 13:33 | Переглядів: 611
Цей яскравий суп піднімає настрій завдяки своєму приголомшливому смакові і сприяє позбавленню від зайвих кілограмів, так як є дієтичним, але в той же час ситним!

Вам знадобиться
На 4 порції:
- 4 буряка;
- 400 мл води;
- 1 ріпчаста цибулина;
- 1 великий апельсин;
- 1 ст.л. оливкової олії;
- М'ята для подачі.
Інструкція
1.Відваріть або запечіть буряк до готовності. Майте на увазі, що вариться буряк досить довго, тому підготуйте його заздалегідь! Потім очистіть від шкірки і наріжте середнім кубиком.
2. Апельсин ретельно помийте, краще зі щіткою. Взагалі, якщо є така можливість, віддавайте перевагу БІО фруктам, які не покривають шаром воску. Потім акуратно, за допомогою овочечистки або терки зніміть з апельсина цедру. Якщо скористалися овощечисткою, наріжте цедру соломкою.
3. З самого апельсина вичавіть сік.
4. Лук порубати дрібним кубиком. У товстостінній каструлі розігрійте суміш оливкової олії і води і викладіть туди кубики цибулі і половину всієї цедри. Готуйте до м'якості.
5. Додайте в каструлю кубики буряка, залийте свіжовичавленим соком, додайте воду і тушкуйте приблизно 10 хвилин. Потім пюріруйте суп в комбайні і подавайте, прикрасивши листочками м'яти.
На 4 порції:
- 4 буряка;
- 400 мл води;
- 1 ріпчаста цибулина;
- 1 великий апельсин;
- 1 ст.л. оливкової олії;
- М'ята для подачі.
Інструкція
1.Відваріть або запечіть буряк до готовності. Майте на увазі, що вариться буряк досить довго, тому підготуйте його заздалегідь! Потім очистіть від шкірки і наріжте середнім кубиком.
2. Апельсин ретельно помийте, краще зі щіткою. Взагалі, якщо є така можливість, віддавайте перевагу БІО фруктам, які не покривають шаром воску. Потім акуратно, за допомогою овочечистки або терки зніміть з апельсина цедру. Якщо скористалися овощечисткою, наріжте цедру соломкою.
3. З самого апельсина вичавіть сік.
4. Лук порубати дрібним кубиком. У товстостінній каструлі розігрійте суміш оливкової олії і води і викладіть туди кубики цибулі і половину всієї цедри. Готуйте до м'якості.
5. Додайте в каструлю кубики буряка, залийте свіжовичавленим соком, додайте воду і тушкуйте приблизно 10 хвилин. Потім пюріруйте суп в комбайні і подавайте, прикрасивши листочками м'яти.
Коментарів: (0) | |